Græskarkage (raw/no-bake)

Bund
100 g. mandler
25 g. øko havregryn
75 g. friske dadler
 
Græskarlag
1 blad husblas
2 spsk. citronsaft
150 g. cashewnødder (i blødsat 3 timer)
150 g. Hokkaido pure
100 g. sirup
1 tsk vaniljepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk. stødt ingefær

 

Cashewnødder sættes i blød i koldt vand tre timer i forvejen
 
Har du ikke allerede græskarpure - finder du opskriften her (⇐ klik)
 
Husblas sættes i blød i koldt vand ca. 10 min.
 
Bund
Alle ingredienserne blendes til en ensartet masse
Husk at fjerne sten fra dadler
Dadelmassen presses ned i en form, beklædt med bagepapir
 
Græskarlag
Cashewnødder blendes græskar og krydderier
Husblas tages op ad vandet og smeltes over et vandbad,
tilsæt citronsaften og rør det sammen med den smeltede husblas og
tilsættes græskarblandingen - kør blenderen et par omgange, så gelatinen fordeles i massen
Sættes på køl nogle timer til græskarlaget har sat sig 

Skriv et svar