Bagt havregrød – 12 morgenmadsmuffins

6 dl. Finvalsede havregryn

2 tsk. bagepulver

2 tsk. kanel

 2 nip havsalt

2 æg

3 dl mandeldrik

Den ene halvdel:
1 groftrevet æble
Topping: Blåbær og 6 grofthakkede mandler

Den anden halvdel:
1 tsk. vanilje + 1 stk revet gulerod + 1 håndfuld rosiner
Topping: Hasselnøddeflager

 

3. Variation:
Følg grundopskriften,
tilsæt 2 tsk. vaniljesukker istedet for kanel
2 bananer, moste
2 spsk. peanutbutter
Topping: skiver af banan

 

Tænd oven på 180 grader varmluft

Bland havregryn med bagepulver, kanel og salt

Del blandingen i to skåle og tilsæt smagene
1. skål: blandingen
2. skål: blandingen + vanilje

 Bland æg, mandeldrik sammen i en anden skål.

Del blandingen i to og tilsæt smagene
1. skål: revet æble
2. skål: 1 reven gulerod og rosiner

Bland de to skåle 1 sammen med en dejskraber
Bland de to skåle 2 sammen med en dejskraber

Blandingerne lægges i muffinforme, 6 stk pr. blanding

Havregrøden toppes med
1: blåbær og hakket mandel
2: hasselnødflager

Sættes i ovnen og bager i ca. 25-30 min, til de får en smuk gylden overflade

Serveres gerne lune (giv dem evt en hurtig tur i mikroen), eller kolde
Opbevares på køl
Kan fryses

Skriv et svar