Brød:

1 dl mælk
1 dl. vand
50 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. jomfru olivenolie
100 g grahamsmel
200 g hvedemel

Æg til pensling

Torskesalat:

250 g torskefilet uden skind og ben
1 ½ tsk. salt til kogning

50 g syltede asier
1 lille løg
5 spsk. skyr
1 spsk. sennep
½ tsk. karry
Salt og friskkværnet peber

Brød:

Start med at lune mælk og vand i en gryde.

Rør gæren ud i væsken.

Tilsæt salt og olie.

Melet blandes i en anden skål, og tilsættes lidt efter lidt, til dejen ikke klister.
Pas på dejen ikke bliver for tør.

Ælt dejen godt og stil den et lunt sted til hævning, imens du gør torskesalaten klar

Torskesalat:

Hæld 1 liter vand i en gryde og sæt det til at koge.

Tilsæt salt og kog fisken i 5 min.

Tag fisken op på en tallerken og lad den køle af.

Hak asier og løg fint.

Bland skyr, sennep, karry, salt og peber i en skål.

Tilsæt asier, løg og den afkølede fisk.
Rør det hele let sammen til det får en ensartet konsistens.

Fiskepakkerne:

Tænd ovnen på 180 grader

Rul den ud med kagerulle

Skær dejen i 18 kvadrater (6x6 cm).

Læg 1 spsk. torskesalat på midten af de 9 kvadrater
Læg et kvadrat over, og tryk med en gaffel rundt i kanten

Pensl med æg og bag i ovnen

ˆBages ca. 15-20 min.

Skriv et svar