Indbagte minipizzaer til madpakken

 

2,5 dl. mælk
1 dl. creme fraiche
25 g. gær
100 g. smør
2 spsk. sukker
1 spsk. havsalt
1 æg
2,5 dl. grahamsmel
4-5 dl. hvedemel

 

Pynt:
Sesam

 

Fyld:
Et lag chilisauce/tomatsauce,
Dernæst, det du har lydt til, fx.
Skinke
Pølse
Ost

Gær røres ud i mælk og creme fraiche
Smør smeltes og røres med
Æg, sukker og salt tilsættes
Grahammel røres med
Hvedemel tilsættes lidt efter lidt,
ælt til dejen får en blød glat konsistens 
Dejen hviler under et klæde i 30 minutter
Dejen deles i to og rulles ud i to lige store dele
Fyldet lægges på den ene pizzadej, start med lidt chilisauce i bunden, dernæst kødfyldet,
brug din serveringsring til at måle området ud
Den anden pizzadej lægges ovenpå, og tryk serveringsringen ud over områderne med fyld
Pizzaerne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og hæver 30 minutter under klæde
Minipizzaerne pensles med sammenpisket æg
Drys med sesam
Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter

Skriv et svar